The Dandy Prominence - Shady Grove

Dekorationsmålning i Trapphus

Posted March 27, 2018, 8:36 a.m. By mugabaree Tags: Inredning

Det är så snyggt med dekorationsmålning tycker jag, det är något som jag skulle vilja ha hemma. Det är nåt som jag har tänkt att jag skulle vilja göra på en stor vägg eller i trappen. Har man ett trapphus så är det ju så fint att ha en dekorationsmålning där. Det gör att det blir så snyggt och det ger det mer personlighet och mer karaktär. Det är ett sätt som man kan få det att kännas mer ombonat fast man inte har några saker på väggen.
Men genom att man målar den så blir det ombonat och det blir som en stor fin tavla som man sätter upp.

Bra sätt att få det mer personligt hemma

Ja det kan vara ett bra sätt att få det mer personligt hemma och det är ju något som vi alla vill och önskar att det ska bli. Och det som är bra med det är att man kan ju göra om och måla om igen när man känner att man vill ha en förändring och att det ska bli några nya färger eller likande. Det är väldigt kul också att få måla och att få göra det själv. 
Kul att det finns så många roliga saker som man kan göra hemma och som man kan få till så att det blir så fint som man vill ha det och som man känner passar en.
Det är kul att man kan göra om ett utrymme genom att måla det och göra att det händer lite mer och att det får en mer personlig touch.
Sen om man själv inte är så duktig på att måla så finns det ju proffs som man kan använda sig och ta hjälp av för att få en vacker målning i huset eller i trapphuset. Ja det är verkligen något som man kan rekommendera.