The Dandy Prominence - Shady Grove

Skaffa en septitank

Posted Feb. 22, 2018, 2:26 p.m. By mugabaree Tags: Hus o hem

Det är ju så mysigt att ha en egen liten fritidsstuga som man kan åka till när man vill komma bort från stan och bara ta det lite lugnt och ha det skönt. Ja det är verkligen underbart att kunna komma bort en stund från allt en stund. Det kan vara skönt att komma bort från alla bekvämligheter och sånt, ja det är verkligen bra att kunna ta det lugnt och ha det skönt. Många spenderar gärna sin semester där och samtidigt som dom fixar och gör i ordnings stället lite mer.

Dags för en liten förändring 

Ja det kan vara bra med en liten förändring och se att man har dom sakerna som man vill ha och som man känner att man behöver när man är där ute. Det är kanske dags att skaffa sig en septitank så att man kan använda vattnet som man vill och så att avloppen och allt fungerar som det ska.
Ja det är ju rätt skönt att få ordning på saker och ting så att man känner att det blir gjort på det sättet som man vill och att man kan njuta ännu mer av att vara där ute. Ja man gör väl i att ta det lite i taget och hitta saker som man känner verkligen är bra och som passar och som gör att det blir så mysigt och trevlig som möjligt att vara där när man ska ta det lite lugnt och skönt.
Ja det finns mycket som man kan göra om man har en liten fritidshus som man tar hand om, det är ju så skönt att kunna ta det lugnt och att kunna njuta av att vara där. Ja man gör verkligen väl i att ta hand om det och fixa det som man känner är viktigast för en och som gör att man känner sig hemma.