The Dandy Prominence - Shady Grove

Det vore najs

Posted Oct. 18, 2016, 1:03 a.m. By mugabaree Tags: Prylar

Det finns så många saker som man skulle kunna tänka sig att skaffa som man ännu inte har skaffat sig, det beror ju ofta på att man inte har haft möjlighet att skaffa sig dom på grund av penga brist. Men då är det ju bra att det går att skaffa ett lån till det man skulle vilja skaffa sig. Vore det inte lite naja att ha en båt?! Då skulle man ju kunna skaffa sig ett båtlån för att kunna skaffa sig det.

Det finns något för allt

Ja det finns verkligen ett lån för allt som man kan tänka sig att skaffa sig. Man måste bara tänka ut vad det är man vill skaffa sig och om det verkligen är värt det. Då är det toppen.

Det finns ju så många olika typer av prylar som skulle vara kul att ha om inte för en stund i alla fall och det är väl så det är med oss människor att vi vill ha nya sker och hitta på nya saker så att det känna skoj och roligt nät man håller på.
Ja det finns mycket som jag skulle vilja hålla på med, jag skulle vilja uppta dansen igen och så skulle jag vilja läsa ännu fler böcker och så vill jag bli bra på att surfa och åter uppta gitarr lektioner igen. Ja det finns en hel del saker som jag skulle vilja hitta på och göra. Och det är väl bra för det är ju det som håller oss igång att vi har saker som vi tycker om att göra och tt få göra det, det ger och glädje och det är ju bra när vi är glad och har mycket energi.  Ju mer energi vi har desto bättre skulle jag säga och det kan huvar så att man får energi av att göra saker.