The Dandy Prominence - Shady Grove

Hyra en stuga för att jaga

Posted Jan. 10, 2014, 2:08 p.m. By mugabaree Tags: Jakt

Vi bodde i en jaktstuga i dalarna nu på jullovet, det var riktigt trevligt men ändå lite läskigt. Det var inget hus i närheten och man hörde djuren gå utanför stugan på nätterna. Eftersom mannen min älskar att jaga och fiska så bestämde vi att hela familjen skulle hyra en stuga där i stället. Jättemysigt var det och kan absolur rekommendera det till andra. 

Nu är det bara 3 timmar kvar till det är dags att sluta och gå hem för denna vecka. Efter jobbet ska vi tydligen sälja vår bil, Stefan skickade ett sms för ett tag sedan att nån tjej skulle komma och titta på bilen. Det ska bli roligt med en ny bil såklart men han kan verkligen inte behålla en bil länge. 

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen förutom att pappa fyller år. Kanske ska vi vara med Toni och Sarah som vi brukar vara.